EFFEKTIVARE PALLHANTERING FRÅN 689 KR/MÅN

MT15 - trucken som ersätter handdragna pallyftare. Den idealiska trucken för dig som har korta transportvägar med laster upp till 1500 kg. Tack vare sin låga vikt är den lättmanövrerad och enkel att hantera i trånga utrymmen. Passa på att effektivisera din verksamhet - just nu har vi kampanjpris på MT15.

Finns i lager för omgående leverans.

Effektiv

MT15 förbättrar produktivitet och effektivitet. Trucken är utrustad med ett underhållsfritt 85 Ah-batteri med lång livstid.

Inbyggd laddare

MT15 är utrustad med en inbyggd laddare. Tack vare den kan föraren enkelt ladda trucken när och var som helst i vanliga eluttag.

Låg vikt

MT15 har en servicevikt på endast 150 kg. Det gör trucken lättmanövrerad och enkel att hantera i alla miljöer.

Säker

MT15 har en automatisk broms som aktiveras när styrarmen är i vertikalt läge. Det robusta metallhöljet skyddar såväl förarens fötter som truckens drivenhet.

Förbättrad ergonomi

MT15 eliminerar den fysiska ansträngningen jämfört med handdragna pallvagnar. Styrhjulsystemet ger mer stabilitet vid svängning och undviker skrapning.

Liten och kompakt

MT15 har en kompakt storlek som garanterar lätt och exakt körning även i trånga utrymmen.

Fakta

  • Totallängd: 1660 mm
  • Åkhastighet med last: 4,2 km/h
  • Totalbredd: 574 mm
  • Åkhastighet utan last: 4,6 km/h
  • Gångbredd: 1994 mm
  • Vikt: 150 kg

 

”Här skulle jag aldrig komma in med eltruckarna vi har idag.

Men med MT15 går det utmärkt!” 

– Magnus Pettersson- ICA Kvantum, Väsby Centrum

 

 

Ja tack, jag vill:

Jag vill:

Om oss

Linde Material Handling är en av världens ledande trucktillverkare. Efter decennier av utveckling och produktion har vi dessutom ett omfattande kunnande inom elektriska drivsystem. Namnet Linde står för kvalitet, vilket märks i allt från designen och prestandan på våra truckar till de innovativa lösningar som syftar till att kostnadseffektivisera våra kunders verksamheter. Läs mer på www.linde-mh.se

En komplett partner inom materialhantering

Förutom truckar i världsklass hjälper vi våra kunder med lösningar som fleet management, hyrflotta, utbildningar och finansiering. Vi anser att en bra truckinvestering skall resultera i ökad produktivitet, effektivitet och lönsamhet. Korta stilleståndstider och hög tillgänglighet är därmed ett måste, vilket kräver att vi snabbt är på plats när behov uppstår. Därför är vi organiserade i fem regioner – där varje region har en fullskalig organisation med service, teknisk support, reservdelar och försäljning. Tack vare det finns vi alltid nära våra kunder.

Kampanjpris: 689 kr/månad* eller 24 900 kr.
*Exempel med finansiering 36 månader. Baseras på fast ränta. Service och reparationer tillkommer.